pa en ma, prins Claus en de goud-smitjes
Door: gielyvonne
Blijf op de hoogte en volg giel en yvonne
12 Juni 2011 | Spanje, Marbella
Ons pap en ons mams zijn inmiddels ook in Spanje. Slechts 35 km van ons vandaan in Benalmedena. Gisteren zijn we lekker een dagje op bezoek geweest, erg gezellig, fijn ze weer te zien na 6 weken. Ze zitten daar in een prima hotel....wat een luxe...haha. Zo'n 4 sterren hotel heeft zo zijn regels natuurlijk. De mannen moeten in de eetzaal verplicht een lange broek dragen. Je raadt te al, die had ik geen bij me. Uiteindelijk heb ik me in een spijkerbroek van ons mams moeten wurmen, haha. Ik zag er weer beeldig uit! Daar komt dan nogeens bij dat het letterlijk in mijn schouder is geschoten, ik beweeg als prins Claus. Wat een plaatje he!
En dan nog even dit. Enkele plaatsen geleden stonden we langs een Nederlands stel op de camping. Volgens mij vonden ze die Vlugge wel leuk want ze kwamen steeds kletsen. Ze vertelde dat ze een lange reis aan het maken waren en dat ze alleen nog maar Nudisten-campings (op deze na) gehad hadden. Ze vertelde dat ze daar op die campings nogal wat vragen kreeg over de piercings. Wij zagen een hele opvallende goude navelpiercing maar we waren daar niet echt van geschrokken. Hoewel het stel al met pensioen was en het misschien iets "too much" was, maar ach. Enkele dagen later lagen we op het lege strand en we horen nogal wat ""gerinkel"", dus we keken op. Stonden daar onze buurtjes poedelnaakt voor ons. Poeh, we zijn niet snel onder de indruk, maar we wisten beide nie dat je zoveel kilo's goud door je geslachtsdelen kunt doen. Sindsdien hebben wij ze de goud-smitjes genoemd. Eer wie eer toekomt!
Ik weet dat sommige van jullie graag wat foto's hadden gezien van deze bijzondere goud-smitjes, maar helaas de flitser weerkaatste op de spiegeling van al dat goud.
12 Juni 2011 - 21:17
Yvonne Van Den Elsen:
Gelukkig, iedereen blij elkaar weer te zien. En dan ook nog meteen een broek lenen om te kunnen gaan eten!
Wat dat goud betreft : ze zeggen toch altijd niet alles wat blinkt is goud ?
En hoe gaat dat dan als kraaien dat goud zien ; die zijn daar toch dol op ?
Voorlopig dus in Marbella, leuke stad, lang geleden ooit geweest. Tis heel wat anders dan in the middle of nowhere. Misschien weer een beetje wennen aan het stadse leven ?
Wil je de groeten doen aan mijn schone zus en zwager s.v.p.
Toedeledokie maar weer, Yvonne.