We blijven in stijl....als cowboy's - Reisverslag uit Conil de la Frontera, Spanje van giel en yvonne - WaarBenJij.nu We blijven in stijl....als cowboy's - Reisverslag uit Conil de la Frontera, Spanje van giel en yvonne - WaarBenJij.nu

We blijven in stijl....als cowboy's

Door: gielyvonne

Blijf op de hoogte en volg giel en yvonne

28 Mei 2011 | Spanje, Conil de la Frontera

Gisteren verder door gereisd Spanje in. Eigenlijk zijn we verder dan gepland. We zitten in Conil, waar ook de ouders van die vlugge zitten. Gezellig weerzien natuurlijk. Even bijkletsen!
Onderweg naar Conil hebben we enkele plaatsen aangedaan waaronder El Rocio. Dat is een bedevaartsoord helemaal in cowboy-stijl. Daar is de tijd helemaal stil blijven staan. Geweldig leuk, je komt er geen klinkertje tegen alleen maar zand, paard en wagens, mexicaanse invloeden. Ik weet ook meteen hoe mijn nieuwe carnavalspakkie gaat worden, maar dan heb ik alweer te veel prijs gegeven.
We hebben nu al het idee dat we langer gaan blijven in de Costa del Sol. We hebben veel gereisd en gezien dus dan wel erg fijn om daar wat meer te integreren. Ons Pap en Mam treffen wij daar dan weer ergens. We zijn ook echte moeders-kindjes allebei hoor ;-)

• 28 Mei 2011 - 09:26

Mike:

Giel...maat, dit lijkt wel een beetje op Cuba;-)

• 28 Mei 2011 - 16:02

Daan:

H Giel en Yvonne...super leuk elke keer julile berichtjes. Jullie houden het schrijven ook goed vol na al bijna een maand weg te zijn...gaat snel, hoor.
    X, Daan

• 29 Mei 2011 - 13:12

Chantal V:

Pas je wel op met paardrijden op het strand, Yvonne! :-)
    Geniet ervan!

• 29 Mei 2011 - 13:20

Giete:

he lieve mensen, was zeker wel leuk om weer eens wat bekende te zien?
    Pap en mam komen ook snel!!
    Zijn jullie het nog niet moe dat niets doen en luieren?
    Hier alles ok! demi haar examens zitten erop en nu maar duimen he. 15 juni krijgen we het te horen!
    xxxx van ons!

• 30 Mei 2011 - 10:02

Richard:

En wat doen ze daar in El Rocio met de paardenpoep? Uitlaatstroken??

Nog veel plezier!

• 30 Mei 2011 - 16:15

Mars:

Super leuk om jullie foto's te bekijken. Ben echt jaloers! Geniet er maar lekker van. Maar volgens mij zijn jullie dat al volop aan het doen :-)!

XXXX, Mars

• 30 Mei 2011 - 16:49

Lenie:

Hoi Giel en Yvonne,
    Wat maken jullie leuke dingen mee en wat zullen jullie genieten. Wij zijn gisteren terug gekomen van onze vakantie in Italie. Het was een super fijne vakantie. Doe je ouders heel veel groeten en wens ze nog fijne dagen. Jullie ook nog heel veel plezier. Groetjes, Joop en Lenie

• 31 Mei 2011 - 08:18

Dorien:

Hoi Yvonne en Giel,
    Super leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Wat hebben jullie al veel gedaan en gezien! Geniet er lekker van samen!
    Groetjes Dorien

• 31 Mei 2011 - 09:44

Linda:

Hoi Yvonne,

Wil je als je tijd hebt Ralph mailen? Hij wil het ergens met je over hebben.
    erikvankasteren@upcmail.nl
    Ik mail je binnenkort nog,
    groetjes van Linda EN de klas!

• 31 Mei 2011 - 13:39

Karlien:

Ha Yvonne!
    Net de leuke verhalen gelezen en foto's bekeken, gaaf hoor! Heel leuk om te lezen wat jullie daar uitspoken en wij maar hard werken hier... ;)
    Het gaat goed in je klasje, maar ik merk wel dat ze je missen hoor!
    Veel plezier nog!!

• 21 Juli 2011 - 17:11

Alysha Goubet:

hey ik heb een Hyves club gemaakt die heet ik mis juf Yvonne wil je lid worden A.U.B en we missen je echt

Xxjes Alysha