Hap, slik, weg.....pas!
Door: gielyvonne
Blijf op de hoogte en volg giel en yvonne
31 Mei 2011 | Spanje, Conil de la Frontera
In Conil de la Frontera (klinkt mooi hè) aangekomen zijn we op zoek gegaan naar een camping. die waren er genoeg...maar we zijn een beetje verwend na de 2 goede campings die we al gehad hebben. daarom was het bij iedere camping wel iets. We konden gewoon geen keuze maken! haha. Toch maar eentje uitgekozen....en wat denk je..wat een ontzettende #@$% camping. toch nog 2 nachtjes volgehouden en toen maar snel verkast naar een andere camping 1 km verderop. Helemaal geweldig nu! ach ja, die luxe problemen lossen zich uiteindelijk snel weer op. Samen met mijn ouders een strandwandeling gemaakt en een hapje gaan eten in het centrum van Conil Erg gezllig met allemaal kleine steegjes. Vandaag zijn we met z'n 4tjes naar Cadiz gegaan. gave stad met een mooi park. Daarna nog even naar het plaatsje Nova Santi Petri gegaan. Giel wilde pinnen, maar....dat ging niet goed. na alles ingetoets te hebben kwam er PLEASE WAIT op het scherm te staan. Nou, na een half uur hadden we denk ik wel lang genoeg gewacht hè!!!! wij bellen, maar niemand die ons kon helpen. Geen geld en geen pas. Dus die hebben we maar moeten laten blokkeren. Gelukkig heeft ie zo'n rijke vrouw als ik en komt het de komende maanden helemaal goed met ons. de komende dagen lekker naar zee, ook hier zijn geweldige mooie baaitjes met een heerlijk zonnetje.
01 Juni 2011 - 15:36
Mr Great:
Ha duo Hollandio,
Lekker bezig met jullie tentje? Elke foto worden jullie steeds bruiner. Nog effe doorgaan en Giel is donkerder dan zijn schaduw, haha...
Het allerbeste. Geniet ervan en tot over een paar weken. Groeten van Graat en co